https://www.unyegundemhaber.com/

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: “HİLMİ GÜLER ORDU İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: “HİLMİ GÜLER ORDU İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, “Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu için büyük bir şans, Türk özel sektörü adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Başkan Güler, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgilendirmelerde bulundu.

“HİSARCIKLIOĞLU BÜYÜK BİR MARKA”

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun büyük bir marka olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyük bir markayı Ordu’muzda ağırlıyoruz. Hakikaten hayranlıkla izlediğimiz çalışmaları var. Senelerdir tanışıyoruz. Kendisini tanımaktan büyük bir onur duyuyorum. Çok güzel çalışmalar yaptık. Başarılarını ispat etmiş büyük bir ekibi var. Hepsini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim için büyük bir kazanç. Bizim de destek verdiğimiz çok güzel bir okul kazandırdılar Ordu’muza. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HİLMİ GÜLER ÖZEL SEKTÖR DOSTU BİR BELEDİYE BAŞKANI”

TOBB Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yaptığı çalışmalar ile özel sektör dostu bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

Türkiye’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Güler’e teşekkür eden TOBB Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün Ordu’da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hayırlı işler için buradaydık. Sayın Bakanımızla geçmişten bu yana hep beraberiz zaten. Allah razı olsun, ülkemize yapmış olduğu hizmetlerin farkındayız ve hepsiyle gurur duyuyoruz. Kendisi Ordu için büyük bir şans. Özellikle Türk özel sektörü adına, Ordu’daki özel sektör adına kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman özel sektörün Ordu’daki taleplerini, sıkıntıların çözümü noktasında özel sektör dostu bir belediye başkanımız var. Bu bizim için, ülkemiz için, Ordu’muz için büyük bir şans.”

Ziyaretin ardından günün anısına karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Azerbaycan Kars Başkonsolusu Guliyev, Vali Erol’u Ziyaret Etti

Azerbaycan Kars Başkonsolusu Guliyev, Vali Erol’u Ziyaret Etti Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Vali Muammer …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir