https://www.unyegundemhaber.com/

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Sonel’i Ziyaret Etti

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Sonel’i Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin katkılarıyla yapılan Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılış töreninin yanı sıra bazı temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.

Beraberinde, Ordu’daki ve bölgemizdeki Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkanları ile birlikte Valilik binasına gelen Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Daha sonra Valilik Makamına geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, özel sektöre verdiği desteklerden dolayı Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

Vali Tuncay Sonel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Rifat Hisarcıklıoğlu, “Biz, Türk özel sektörü olarak sizden çok memnunuz. Tunceli’de yapmış olduğunuz hizmetlere bizzat şahit oldum. Ordu, Fatsa, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Borsa Başkanlarım sizlerden memnuniyetini bana ifade ettiler. Ülkemizi zenginleştirecek olanlar, özel sektördür. Eğer istihdama katkı sağlanacaksa, üretim büyüyecekse, halkımız zenginleşecekse, bunun lokomotifi özel sektördür. Özel sektöre vermiş olduğunuz hizmetlerden ve desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden. Allah sizler gibi valilerimizin sayısını çoğaltsın inşallah” diye konuştu.

TOBB Başkanı ve beraberindeki heyetini Ordu’da görmekten ve ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Tuncay Sonel, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ilimize kazandırmış olduğu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, adeta bir fabrika gibi çalışıyor, üretim yapıyor. Bu okulu ilimize kazandırmanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler sadece Ordu’ya değil, memleketin her köşesine hizmette bulunuyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sıkıntılarının aşılmasında gösterdiği gayretlerden dolayı Vali Tuncay Sonel’e özel bir teşekkür de bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Sizin Ordu Valiliği görevinize başlamanızla birlikte Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin taşınma ve diğer süreçlerinde karşılaşılan sorunlar çözüme kavuştu. Bundan dolayı size özel bir teşekkür borcumuz var. Ordu’ya güzel bir eser, biraz da sizin sayenizde kazandırıldı” diyerek, duygularını dile getirdi.

Bir süre Vali Tuncay Sonel ile sohbet eden TOBB Başkanı ve beraberindeki heyet, daha sonra diğer programlara iştirak etmek üzere Valilik Makamından ayrıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir