https://www.unyegundemhaber.com/

TURGAY BAŞYAYLA ÜNYE’Yİ COŞTURDU

TURGAY BAŞYAYLA ÜNYE’Yİ COŞTURDU

Türk Halk Müziği Sanatçısı Turgay Başyayla, Ünye’de Yöresel Ürünler Ot Festivalinin son gününde düzenlediği konserle Ünyelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaptığı televizyon programlarıyla kendisini sevdiren yöreye özgü has tavırlarıyla Ünye’de hayran kitlesi bulunan Sanatçı Turgay Başyayla, düzenlediği konserle dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi. Özellikle Ünye gibi bir yerde verdiği konserden oldukça memnun olduğunu söyleyen Turgay Başyayla,” Ünye bundan sonra benim ikinci memleketim. Sizleri asla unutmayacağım. Yöreniz, insani bakış açınız, misafir perverliğiniz ve has yemekleriniz doğa ile iç içe yaşatıyor. Bu nebzede bizleri davet eden başta Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ağabeyimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise, “ Yöresel ürünler fuarı nedeniyle evimizde misafir ettiğimiz değerli sanatçımızın türküleriyle vatandaşlarımızı baş başa bıraktık. Bundan sonrada bu gibi etkinliklerimizi sürdürecek ve vatandaşlarımızın pandemiden çıkmasının ardından eğleneceği etkinlikleri sık sık düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Sahneye çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ise” Değerli Ünyelilerin bu akşam bizleri evlerinde misafir ederek bu sanatçımızla beraber doyumsuz türkülere şahitlik ettiğimiz için bizlerde mutluyuz. Ordu ve Ünye bütünüyle bizlerde var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde ilçelerimiz için sizler için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir