https://www.unyegundemhaber.com/

TÜRK KIZILAYI ÜNYE ŞUBESİ DAĞITTI… MÜGE ANLI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Türk Kızılayı Ünye Şubesi’ne bir hayırsever tarafından yapılan 500 kişilik iftar yemeği bağığı Müge Anlı’nın Ordu için tahsis ettiği mobil aşevinde hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Kızılay, 500 kişilik iftar yemeğinin dağıtımına aracılık etti

Ünyeli bir hayırsever tarafından Ünye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı Ünye Şubesi’ne 500 kişilik iftar yemeği bağışı yapıldı.

Müge Anlı’nın Ordu için tahsis ettiği mobil aşevinde hazırlanan iftar yemeği Türk Kızılay Ordu İl Başkanı Birnur Fatma ENGİNYURT, Ünye Kızılay şube başkanı İsmet KÜÇÜKOĞLU, Ünye Kızılay Kadın Kolları başkanı Zeynep GÜREL, Ünye Kızılay Gençlik Kolları başkanı Hakan KÜÇÜK tarafından Buruncu, Çamurlu mahallelerinde ve Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Müge ANLI “Müge Anlı ve Dostları Aşevi Kampanyası” kapsamında Ordu Ünye’de açılan mobil aşevini ”ORDU ÜNYE’DE İFTAR BEREKETİ” mesajıyla İnstagram hesabından paylaştı. Ünlü sunucu, iki sene önce Kızılay’la el ele vererek aşevleri için bağış kampanyası başlatmıştı. İzleyicilerin desteğiyle Türkiye’nin pek çok yerinde aşevleri hizmete açılmıştı.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir