https://www.unyegundemhaber.com/

U-11 LİGİ ŞAMPİYONU ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ

U-11 LİGİ ŞAMPİYONU ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ

TFF U-11 ligi müsabakaları Ordu 19 Eylül Stadyumunda oynanan final maçı ile sona erdi. Final mücadelesinde Ordu Galataspor’u 4-1 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü şampiyon oldu.

Grup müsabakalarını namağlup lider olarak bitiren mavi-siyahlı küçük yıldızlar play-off maçlarında önce 52 Orduspor Futbol Kulübü’nü 7-1, ardından Fatsa Belediyespor’u ise 4-1 mağlup ederek finale yükselmişti. 19 Eylül Stadyumunda Sibel Güngör’ün düdük çaldığı final karşılaşmasında da başarılı futbolunu gollerle süsleyen Ünye Futbol Kulübü U-11 takımı, rakibi Galataspor’u 4-1 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldular.

Final karşılaşmasında sahaya Okan Alp Kılıçarslan, Ahmet Efe Büyüksarı, Türker Korkmaz, Furkan Hamza Odabaşı, Poyraz Efe Çamoğlu, Anıl Torun, Tarık Ateş ve Hamza Cenk Çetin ile çıkarken Hüseyin Toprak Duman, Yaşar Asaf Akçay, Emir Berke Bektaş, Umut Kalender, Alparslan Türk, Eren Berat Güllü forma bekleyen isimlerdi. Mavi-siyahlı takıma şampiyonluğu getiren golleri ise Anıl Torun(2), Poyraz Efe Çamoğlu ile Hamza Cenk Çetin(Pen.) kaydetti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen ödül töreninde ise şampiyon takıma madalyalarını Ordu İl Spor Müdürü Mustafa Genç, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Ordu Şube Başkanı Metin Kul ile Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma takdim ettiler.

-Tamtürk; “Çocuklarımızla gurur duyuyoruz”-

Final maç sonrası şampiyonluk coşkusu yaşanan Ünye Futbol Kulübü’nde Başkan Metin Tamtürk çocuklarının lig boyunca centilmence mücadele ederek, emeklerinin karşılığını başarı göstererek almış oldukları için mutlu olduklarını belirttiği açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Alt yaş gruplarında elde ettiğimiz her başarı sonrasında aynı ifadeyi tekrar ediyorum. Biz eğitimciyiz. Amacımız çocuklarımızın saha içinde centilmence mücadele edip, rakibe ve oyuna saygı çerçevesinde futbol gelişimlerine katkı sağlamak. Bu bizim için şampiyonluklardan daha değerli. Bu anlamda aldığımız dönütlerden dolayı asıl bunu başardığımızı gördüğümüz için mutluyuz. Ancak tüm bunları yaparken şampiyon olmak da tabi ki gurur veriyor. Çünkü baktığımız zaman Eylül ayından bu yana bıkmadan, usanmadan çalışan çocuklarımız ve antrenörlerimiz bu süreçte gerçekten çok emek verdiler. Disiplinli çalışma sonucunda başarı zaten kaçınılmaz oluyor. Ben tüm küçük yıldız adaylarımızı, Erdal Şentepe ve Aykut Kaygusuz antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizlere iç sahada olsun deplasmanda olsun her zaman destek veren, bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. U-11 liginin stadyumda doğal çimde oynanması noktasında tesisleri çocuklarımızın hizmetine sunan İl Spor Müdürümüz Mustafa Genç’e, Altınordu İlçe Spor Müdürü Muhammet Türköz’e, Ünye İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcu’ya çocuklarımız adına ayrıca teşekkür ediyorum. Verdikleri emek destekleri için de Askf Başkanımız Metin Kır ile Futbol İl Temsilcimiz Ali Osman Osma ve de Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Ordu Şube Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Metin Kul’a, hakem arkadaşlarımıza, centilmence mücadele eden tüm rakiplerimize kulübümüz adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de coşku ile kutlandı.

default 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de coşku …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir