https://www.unyegundemhaber.com/

Üçü Bir Arada Transfer

Üçü Bir Arada Transfer

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız şampiyonluk mücadelesi verdiği 2.Lig’de ara transferin son haftasında Amasya’dan üç önemli oyuncuyu kadrosuna kattı.

Gelecek sezon 1.Lig’e hazır bir kadro ile başlamak isteyen kadın futbol takımımız sezon başından itibaren antrenmanlara aldığı en son Ufuk Keleş Gençlikspor forması giyen savunma oyuncusu Berna Bayram, sağ kanat oyuncusu Ceren Çam ve orta saha oyuncusu Beste Koldaş’ı renklerine bağladı.

Birinci lig tecrübesi olan 1998 doğumlu tecrübeli oyuncularla kadrosunu güçlendiren Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız bu oyuncuları Kulüp Başkanımız Hüseyin Gerçeker, Futbol Şube Sorumlumuz Deniz Benli ve Teknik Sorumlumuz Muhammet Kışla’nın onayı ile sezon başından itibaren antrenmanlara çıkartmıştı.

Ara transferde uzun bekleyişin ardından önceki kulüplerinin 3.Lige katılmaması ile birlikte serbest oyuncu statüsü kazanan Berna Bayram, Ceren Çam ve Beste Koldaş bedelsiz olarak takımımıza transferleri gerçekleşti. Birinci lig tecrübeleri de bulunan yeni transfer oyuncularımız Giresun Sanayispor maçı öncesi son anda lisansları çıkartılarak o maçta takımla birlikte sahadaki yerlerini aldılar.

Gelecek sezon takımın çekirdek kadrosunu muhafaza etmek isteyen kulübümüz Süper Lig’e yükselme yolunda 2.Lig şampiyonluğunun gelmesi ile birlikte oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir