https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR

Samsun’da düzenlenen Küçük Dev Adamlar Turnuvası 2. Tur müsabakasında Ünye Futbol Kulübü U-12 takımı karşı karşıya geldiği Samsun Yavuz Selim Sk. karşısında sahadan 5-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile İl Futbol Temsilciliği tarafından düzenlenen “Küçük Dev Adamlar” turnuvasında ÜFK rüzgarı esmeye devam ediyor. B Grubunda oynadığı maçlar sonunda grup lideri olarak yükseldiği 2. Tur maçında İlkadım Suni Çim Saha’da Yavuz Selim Spor Kulübü karşısında da farklı galip gelen mavi-siyahlılar tur atlayarak çeyrek finale çıktılar. Ünye Futbol Kulübü’nün çeyrek finaldeki rakibi ise İlkadım Belediyespor Yab-pa takımını uzatmaya giden maçın sonunda penaltı atışları ile eleyen Çatalarmutspor oldu.

31 Temmuz Cumartesi günü oynanacak çeyrek final eşleşmelerinde Samsunspor – Kadıköyspor, Atakum Belediyespor – Cedit Ilıcaspor, Ünye Futbol Kulübü – Çatalarmut, Terme Futbol Kulübü – İlkadım Belediye Yab-Pa takımları karşı karşıya gelecek.

Ünye Futbol Kulübü Genel Sekreteri Şinasi Gür turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Takımımız Ordu’da kazandığı şampiyonluk sonrası Samsun’da da yoluna gayet güzel devam ediyor. Grup birincisi olarak çıktığımız 2. Tur müsabakasında çarpraz eşleme sonucu karşı karşıya geldiğimiz Yavuz Selim Spor Kulübü ile oynadığımız maçı kazanarak bir üst tura çıkmış olduk. Çocuklarımızın centilmence mücadele ederek, sahada güzel bir futbol sergileyerek galibiyetler elde etmesi bizleri mutlu ediyor. Onlar Ünye’nin gururudur. İnşallah bu turnuvada da sonuna kadar ilerleyecekler” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir