https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK’DAN ÜÇÜ BİR ARADA GALİBİYET!

U-14, U-12 ve U-11 liglerinde üç ayrı kategoride mücadelelerine devam Ünye Futbol Kulübü haftayı üç galibiyet elde ederek kapattı. U-14 liginde Ünye 1957 Spor’u 9-0, U-12 liginde Kartalspor’u 3-0 ve U-11 liginde ise yine Ünye 1957 Spor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran mavi-siyahlılar üç ligde de grubunda namağlup lider durumda bulunuyor.

Çınarsuyu Tesislerinde oynanan U-14 ligi B grubu 12. Hafta karşılaşmasında mücadelenin ilk yarısını 8-0 önde kapatan Ünye Futbol Kulübü ikinci yarıda bulduğu tek golle yetinerek sahadan 9-0’lık skorla ayrıldı. Bu sonuçla grubunda oynadığı tüm maçları kazanan mavi-siyahlı U-14 takımı açık ara liderliğini devam ettirdi. U-12 Ligi A grubunda ise Ünye Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldiği Kartalspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden mavi-siyahlı küçük yıldızlar grubunda oynadığı sekizinci mücadeleden de galibiyetle ayrılarak tüm maçlarını galibiyetle kapatmış oldu. Bu sonuçla 24 puanla açık ara lider durumda bulunan U-12 takımı da abileri gibi play-off gruplarına göz kırptı. U-11 Ligi A grubunda da lider durumda bulunan mavi-siyahlı küçük fırtınalar Ünye 1957 Spor’u 1-0 mağlup ederek rakibine şans tanımadan yoluna devam etti.

-Gür; “Hedefimiz tüm gruplarda play-off”-

Takımlarının göstermiş olduğu performanstan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten Ünye Futbol Kulübü Genel Sekreteri Şinasi Gür açıklamalarında şu ifaelere yer verdi; “Üç ayrı ligde de namağlup lider durumda bulunan çocuklarımızın bu başarısı bizleri mutlu ediyor. Aylardır bu maçlar için çalışan çocuklarımızın bu başarısından dolayı hem kendilerini hem de teknik ekibimizi kutluyorum. Güzel futbollarının yanı sıra sahada centilmence mücadele etmeleri de bizim ayrıca önemli. Bu bakımdan da onlarla gurur duyuyoruz. Bu emeklerinin karşılığını inşallah Ordu’da yapılacak olan play-off il finallerinde taçlandırırlar” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir