https://www.unyegundemhaber.com/

UFUK UYSAL’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Ünye 1957 Spor teknik direktörü Ufuk Uysal; 2-0 kazanılan Söğütlü Hilalspor ve 13 Şubat Pazar günü oynayacakları Ordu Gücü FK maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli teknik adam, Gümüşhane deplasmanı dönüşünde takımı tesislerde meşalelerle karşılayan taraftarlara da çağrıda bulundu.

“Hedefimiz ligdeki tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak. Bu bağlamda da tüm rakiplerimize saygı duyup ciddiye alacağımızı daha önce belirtmiştik. Söğütlü Hilalspor maçına giderken de bizi çok kolay bir karşılaşmanın beklemediğini biliyorduk. Parolamız olan topa fazla sahip olma ve baskılı oyun konusunda hedeflerimize ulaştık. Ligin ilk yarısında olduğu gibi gol pozisyonlarını değerlendirme hususunda sorun yaşadık. Rakibimizin attığı sürpriz uzun toplarla net olmasa da kalemizde iki pozisyon gördük. Ama gol yemeden, iki gollü bir galibiyet aldık. Mutluyuz.”

“Ordu Gücü FK maçında da ciddi oyunumuzu sürdürüp şampiyonluğu hedefleyen bir takım olarak galip gelmek istiyoruz. Rakip kim olursa olsun çalışmalarımız aynı ciddiyette devam edecek.”

“Öncelikle tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeleri için Pazar günü tribüne bekliyoruz. Söğütlü maçından dönüşte tesisimizde bizi karşıladılar. O coşkuyu ve şampiyonluğa olan inançlarını hissettirmeleri bizi onore etti. Bu maçta da aynı coşkuyla tribündeki yerlerini alacaklarına eminiz. Biz de onların bu isteği ve arzusuna karşılık iyi bir oyunla güzel bir sonuç alacağız.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir