https://www.unyegundemhaber.com/

Ukrayna’daki tahliyeler için 7/24 mesai…

Ukrayna’daki tahliyeler için 7/24 mesai…

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Türk vatandaşlarının tahliye edilmesi ve Türkiye’ye getirilmesi için Dışişleri Bakan Yardımcısı Ordulu Yavuz Selim Kıran’ın koordinatörlüğünde 7/24 esasıyla çalışma yürütülüyor.

Konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirme paylaşımında hemşehrimiz Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran şöyle dedi, “Hem Koordinasyon ve Destek Merkezimiz hem de Konsolosluk Çağrı Merkezimiz 7/24 esasıyla çalışma yürütüyor. Yurtdışı Temsilciliklerimizle eşgüdüm halinde Ukrayna’daki tahliye sürecimize devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızla yakın temas halindeyiz. Hem Koordinasyon ve Destek Merkezimiz hem de Konsolosluk Çağrı Merkezimiz 7/24 esasıyla çalışma yürütüyor. Yurtdışı Temsilciliklerimizle eşgüdüm halinde Ukrayna’daki tahliye sürecimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla yakın temas halindeyiz. Tahliye işlemlerimiz devam ediyor. Koordinasyon Merkezimiz, Türkiye Büyükelçilerimizin yanı sıra Ukrayna ve komşu ülkelerdeki Konsolos Generallerimizle birlikte gelişmeleri yakından takip ediyor ve tahliyeler düzenliyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağ salim gelmesi.”ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir