https://www.unyegundemhaber.com/

Ulubey Ohtamış Bölgesel Ligde Ordu’yu Temsil Edecek

Ordu Yerel liginde bugün son müsabakalar oynandı. Ünye Kapalı Spor Salonunda AKİS-DER Basketbol Spor Kulübü ile Ulubey Ohtamış spor kulüpleri arasında oynanan karşılaşmayı Ulubey Ohtamış Spor Kulübü kazandı. Maçın ardından kupa töreni yapılarak takımlara kupaları ve madalyaları verildi.

Ulubey Ohtamış Spor Kulübü Başkanı Abdülaziz Özen şampiyon olduğumuz için mutluyuz, Ordu Yerel lig ikincisi Ünye Meçhul Asker Spor Kulübü ile Bölgesel Büyük erkeler Liginde beraber yer almasını talep ediyoruz.

Ordu Yerel Ligine katılım sağlayan tüm takımlarımızın yönetici ve sporcularına ayrı ayrı teşekkür eden. Ulubey Ohtamış Spor Kulübü Başkanı Abdülaziz Özen Ordu Basket İl temsilcilerinden istek ve rica talebinde bulundu.

Talebinde, Basketbol il temsilcimiz ve yetkililerden Ulubey Ohtamış Spor Kulübü olarak Ordu Yerel Ligi ikincisi Ünye Meçhul Asker Spor kulübünün de bizlerle birlikte ‘Bölgesel Büyük Erkekler Liginde’ yer almasını talep ediyoruz.

Bölgesel lige iki takım ile katılmak Ordu basketbolunu yukarıya taşıyacaktır. İlimizde basketbol kulüpleri arasında rekabet ortamı yaratacak olup, oluşacak rekabetinde başarı seviyemizi yukarı taşıyacaktır.

Yetkililerden isteğim bu durumu göz önünde bulundurmalıdır. Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir