https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNAL ŞAHİN ÜNYE 1957 SPOR’UN MÜDÜR KOLTUĞUNDA!

ÜNAL ŞAHİN ÜNYE 1957 SPOR’UN MÜDÜR KOLTUĞUNDA!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Ünye 1957 Spor, kulüp müdürü olarak Ünal Şahin’e görev verdi. Yeşil Beyazlı ekibin renklerine bağlanan Şahin, kulüpteki görevine başladı.
Oyuncu kadrosunu ve teknik ekibini sağlam bir çatı ile kuran ve hedeflerine giden yola emin adımlar atan Ünye 1957 Spor, Başkan Osman Karayiğit liderliğinde sezona güçlü bir hazırlık yapıyor. Kamp öncesi oyuncu kadrosunu tamamlayan ekip, kulüp müdürlüğünü aslen Ünyeli olan Ünal Şahin’e emanet etti. Şahin, 1 Ağustos 2022 itibariyle Ünye 1957 Spor’un müdür koltuğunda oturacak.

Ünal Şahin Kimdir?
1970 Ünye doğumlu olan Ünal Şahin eğitim hayatına yine Ünye’de başladı ve liseyi Ünye’de okudu. Ordu Üniversitesi İnsan Kaynakları bölümünden mezun oldu.
Ünye Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve çeşitli kadrolarda görevlerde bulundu. Ünal Şahin, 1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle Ünye 1957 Spor Kulüp Müdürlüğü görevine başlayarak kulübün başarısına katkıda bulunmak üzere kolları sıvadı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir