https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER ASARKAYA’NIN TADINI ÇIKARDI

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER ASARKAYA’NIN TADINI ÇIKARDI

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okuyan öğrenciler Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın davetlisi olarak Asarkaya Kent Ormanı’nda buluştu.

Bahar mevsimine girerken hala kış manzarası anlamında görsel bir şölen sunan Asarkaya Kent Orman’ında düzenlenen organizasyona Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Ünye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. İsmail Kaban, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gültaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Akdoğan; “Gençlerimiz İçin Güzel Bir Anı Oldu”

Çok güzel bir organizasyonla Asarkaya Kent Ormanında öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan gençlerin ileride belirli makamlara geldiklerinde bugünleri ve Ünye’yi hatırlayacaklarını söyledi.

Başkan Tavlı, “Gençlerimiz Geleceğimizdir”

Asarkaya Kent Ormanında üniversite öğrencileri ile buluşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Sizler bize ailelerinizin birer emanetisiniz ve başımızın tacısınız. İstedik ki; Bugün üniversite öğrencilerimize güzel bir gün yaşatalım. Öğrencilerimizi okul hayatının kısa süreliğine de olsa stresinden uzak Asarkaya kent ormanında karın ve ortamın keyfini sürsünler. Gençlerimiz hem eğlenmeli hem de geleceğini iyi planlamalıdır. Bir atasözümüzde olduğu gibi “Gençliğini eğlenerek geçirenler, yaşlılığını ağlayarak geçirirler” misali, gezeceğiz, eğleneceğiz ama aynı zamanda geleceğimiz de başarılı bir şekilde inşa edeceğiz. Gençlerimizin bakış açısı ve talepleri bizler için çok önemli. Bu nedenle onların fikirlerini her zaman bizlere ulaştırmalarını rica ediyorum. Onlar için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu buradan özelikle belirtilmek istiyorum.

Özcüre ve Kaban’dan Başkan Tavlı’ya Teşekkür

Organizasyona katılan, İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre ise fırsat buldukça kendilerini de ailecek geldikleri Asarkaya Kent ormanında gençlere böyle bir ikramda bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ’ya teşekkür etti. Ünye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. İsmail Kaban ise yaptığı konuşmada öğrencilik yıllarında yaşanan bu birliktelik ortamlarının çok değerli ve unutulmaz olduğunu kaydetti.

İlçe Başkanı Argan; Geleceğimiz İçin, Gençlerimiz İhmal Edilmemeli”

Organizasyonla birlikte geçmişe gittiklerini ve öğrencilik yıllarını hatırladıklarını belirten AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan ise “Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın daveti ile böylesi bir organizasyona katılmaktan son derece mutluyuz. Bu etkinliğin gençlerimizin anılarında güzel bir yer tutacağına inanıyorum. Gençlerimizi ihmal etmeyelim ki, geleceğimizi imha etmeyelim” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gültaş ise gençlerin enerjisinin yarınlar için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Organizasyona katılan üniversite öğrencileri ise emeği geçen başta Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

Kar Üstünde Horon ve Sucuk Ekmek

Etkinlikte öğrenciler kar manzarası eşliğinde horon teperek stres atarken, sonrasında ise sucuk ekmek ikramı ile güzel bir gün geçirdiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hane Ziyaretleri Aralıksız Sürüyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir