https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNLÜ SANATÇI KUBAT: “ORDU’YA HAYRAN KALDIM”

ÜNLÜ SANATÇI KUBAT: “ORDU’YA HAYRAN KALDIM”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu kültür sanat etkinlikleri için Ordu’ya gelen Türk sanat müziğinin usta sanatçısı Kubat, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat ocak ayı etkinlikleri kapsamında Ordu’da muhteşem bir konser gerçekleştiren sevilen sanatçı Kubat, Başkan Güler ile bir araya geldi. Ordu’ya hayran kaldığını ifade eden ünlü sanatçı, Ordu’da bulunmaktan dolayı son derece memnun olduğunu söyledi.

“AMACIMIZ ŞEHRİMİZİN SANAT ÇITASINI YUKARIYA ÇIKARMAK”

Ziyarette konuşan Başkan Güler “Amacımız sizlerle birlikte şehrimizin sanat çıtasını yukarıya çıkarmak ve Ordu’muzu tanıtmak. Zaten sanatkâr bir halkımız var. Sizleri şehrimizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. İnşallah devamı da olur. Sizleri tekrar şehrimizde ağırlamak isteriz” dedi.

“GÖNÜLLERİ ISITTIK”

Ordu’nun sanatsever halkı ile bir araya getirildiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Türk halk müziği sanatçısı Kubat, “Öncelikle sayın bakanıma ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bizi çok kıymetli sanatsever Ordu halkı ile birleştirdikleri için. Hakikaten keyifli bir konser oldu. Konsere katılan herkese teşekkür ediyorum. Kış günlerinde gönülleri ısıttık diye düşünüyorum. Ordu’da nadir bulunan bir kıyı şeridi var. İnanılmaz bir güzelliğe sahip” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir