https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR LİGE HAZIR OLDUĞUNU GÖSTERDİ

ÜNYE 1957 SPOR LİGE HAZIR OLDUĞUNU GÖSTERDİ

ÜNYE 1957 SPOR MERZİFON SPOR MAÇ SONUÇU 2-0

Ünye 1957 Spor ile Merzifon spor arasında Cevizdere Sosyal tesislerinde oynan müsabaka Ünye 1957 spor ikinci yarıda bulduğu göller ile ve ortaya koyduğu futbolla ile seyircisinden tam not aldı.

karşılamanın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile biten karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Ünye 1957 spor penaltı kazanarak Mehmet İncebacak’ın penaltı gölüyle 1-0 öne geçti.

Santradan sonra ataklarına devam eden Ünye 1957 spor ikinci gölü de Orçun Selduman’la korner atışında Hakanın yapmış olduğu korner vuruşunda kafası ile ağlarla buluşturdu takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.

Ünye 1957 Spor ceza sahası yayının ilerisinden kullandığı serbest atışta top ağlarla buluşturan Samet Yıldıran’ın gölünü hakem kalecinin önünü kapattığı ofsayt gerekçesi ile gölü vermedi Ünye 1957 Spor oynadığı güzel futbolla ve muhteşem oyunuyla 2-0 galip gelerek haftaya başlayacak olan lig maçları öncesi moral bulmuş oldu.

Yönetim kurulu başkanımız Mehmet Ali Durak ve yönetim kurulu üyelerimiz de maçı yakından takip etti.

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup’ta yer alan Ünye 1957 Spor’umuz, ligin ilk haftasında 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Söğütlü Hilalspor’u konuk edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir