https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye 1957 Spor Yeni Sezona Hazır

Ünye 1957 Spor Yeni Sezona Hazır

Yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden yeşil beyazlı ekip ikinci etap çalışmalara başladı. Sezon öncesinde evinde toplanıp daha sonra Nevşehir kampına giden Ünye 1957 Spor kampta iyi bir çalışma ile geri döndü.
Kamp evresini ve yeni çalışmaları değerlendiren kulüp başkanı Osman Karayiğit “Ekim ayında başlayacak olan yeni sezon için çalışmalar devam ediyor. Bilindiği gibi sportif direktörümüz Murat Ülgen önderliğinde iyi bir ekip kurduk, hocamız, teknik heyet ve futbolcular ve çalışanlarımızla kenetlendi. Çalışmalarımız kendi tesislerimizde devam ediyor, futbolcu aldık, bazılarını geri gönderdik ve yeni takviyeler ile sezon için genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Ünye bizden belki şampiyonluk istiyor olabilir, ancak biz zamanı geldiğinde o şampiyonluğa ulaşacağız. Bunda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Hazırlık maçları eksikleri giderir
Yapılan hazırlık maçları ile eksik kalan yerler için takviyeler yapılacağını belirten Başkan Karayiğit “Takımımız dün Fatsa Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı ve 0-0 berabere kaldık, takımı iyi gördüm, hocamız ve teknik heyetimiz ile devamlı iletişim halindeyiz, transfer gerekiyor ise onu da çözeceğiz.
Fikstür Çekildi
Fikstür çekimi İstanbul’da gerçekleşti diyen Başkan Osman Karayiğit “As başkanımız Gökhan Çelik İstanbul’da fikstür çekimine katıldı, ilk maçımızın evimizde taraftarlarımızla olması iyi oldu. İlk maçımızda tüm spor severleri maça davet ediyorum” açıklamalarında bulundu

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir