https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye 1957 Spor Ziyaretlerini Sürdürüyor! Çavuşoğlu: “Ünye 1957’ye İnanıyor”

Bir taraftan transfer süreci ile ilgilenen, bir taraftan da şehirdeki sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve esnafları ziyaret eden Ünye 1957 Spor Kulübü, şehirle iç içe ve samimi bir yol haritasında yürüyor.


Kulüp Başkanı Osman Karayiğit, Yönetim kurulu başkan yardımcıları ve üyeleri Aytaç Mutu, Serkan Koca, Ali Koca ile birlikte Ünye’de ticari faaliyetlerini sürdüren Güneş Kuyumculuk firmasına ziyarette bulundular.
İşletme yöneticilerinden iş insanı Tuğrul Çavuşoğlu tarafından karşılanan 1957 Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün gelecek planlamaları hakkında sunum yaparak iş dünyası ile fikir alışverişinde bulundular.


Ünye’nin yeşil beyaz sevdasının her daim var olduğunu dile getiren İşletme Yöneticisi Tuğrul Çavuşoğlu, oluşturulan yönetimin güven veren bir tavır sağladığını ve toplumun bu kulübe her daim inandığını söyledi. “Ünye 1957 Spor kentin markasıdır” diyen Çavuşoğlu, kulüp yönetimine hayırlı olsun diyerek sezon boyu başarı temennilerini iletti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir