https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR’DAN MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

 TFF Bölgesel Amatör Lig İkinci Bölge İkinci Grup Birinci Hafta karşılaşmasında mücadele eden Ünye 1957 Spor, ligin ilk maçında evinde konuk ettiği ’Söğütlü Hilal Sporu 6-0 yendi.31 Ekim 2021 Pazar günü Ünye Şehir Stadında oynanan maça ilgi yoğundu.

 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Argan, Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak, Şehir Stadında yerlerini aldılar.

İLK YARIDA 3 GOL

Cağlar Çakır yönetiminde Doğan, Deniz, Rıdvan ,Vijdan, Mustafa H, Hakan Ç,  Mustafa K, Hakan Y, Mehmet, Volkan Orçun on biri ile sahaya çıkan Ünye1957spor’da yedek kulübesinde Sefa , Samet, Umut, Erdal, Mehmet, Bedirhan Engin ve Muhammet oturdu.

Rakip takım Söğütlü Hilal Spor ise sahaya Erdem, Şamil, Muhammet, Emin, Müslim, Talha, Samet,Serhat,Cafer Semih,Samet on biri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar 17. Dakikada takım kaptanı Vijdan Aladağ’ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra 2. gol için yüklenen Ünye 1957 Spor 30. Dakikada Hakan Yağmurkaya’nın kafa vuruşuyla üstünlüğünü 2’ye taşıdı. Ve ilk yarının son dakikasında 45. Dakikada sahneye çıkan Mustafa Hakkı, Volkan’ın asistini golle sonuçlandırarak ilk yarıyı 3-0 bitirme başarısı sergiledi.

İKİNCİ YARIDA DA 3 GOL

Karşılaşmanın 2. Yarısına çok hızlı başlayan Ünye 1957 spor 49. Dakikada Mehmet İncebacak’ın nefis golüyle skoru 4-0 yaptı. Bu golden sonra ataklarını arttıran ve ard arda rakip kaleye giden Ünye 1957 spor 66.dakikada oyuna sonradan giren Mehmet Gülmez’in golü ile skoru 5-0 yaptı. Yeşil beyazlı ekip sahanın en iyilerinden Hakan Çor’la 89.dakika’da skoru 6-0’a getiren golünü kaydetti.

Bu sonuçla Ünye 1957 spor ligin ilk haftasında liderlik koltuğuna oturdu.Ünye 1957 spor gelecek hafta Ordu Gücü FK ile Ordu’da karşılaşacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir