https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR’UN KADERİ KAYYUMA KALDI

Ünye 1957 Spor Olağan Genel Kurulu bu hafta da yeterli çoğunluğun oluşmaması üzerine gerçekleşemedi. Yeni bir listenin olmadığı kongrede mevcut başkan da istifa dilekçesini verdi.

Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluğun olmaması üzerine 25 Haziran Cumartesi günü saat 17:00’a ertelenen Ünye 1957 Spor Olağan Genel Kurulu’nda yine yeterli çoğunluk sağlanamadı. Salonda sayılı kişilerin olduğu kongrede divana istifa dilekçesini veren mevcut Başkan Mehmet Ali Durak, Ünyelilere ve Ünye 1957 Spor taraftarına vedasını şu sözlerle yaptı, “Yönetimim ve ben iki senedir elimizden geldiğinden fazlasını Ünye 1957 Spor için yapmaya çalıştık. Sonucunda böyle olsun istemediğimiz tablolar çok oldu ve artık devam edebileceğimiz bir durum kalmadı. Ünye 1957 Spor’a başarıyı getiremediğimiz için kusura bakmayın ama başarıyı getirmek için ne kadar çaba gösterdiğimizi de bilmenizi isterim. Bugün genel kurulda üyelerin kulübe sahip çıkmasını ve yanlışımız var ise bize hesap sorulmasını beklerdik. Bu iki senelik süreç içerisinde desteklerini eksik etmeyen Ünye halkına teşekkür ederim.”

Yeterli çoğunluğun sağlanamadığı kongrede Ünye 1957 Spor’a yeni başkan seçilemezken, kulübün defterinin Pazartesi günü Ünye Kaymakamlığı’na teslim edilmesi bekleniyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir