https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR’DAN KAMP VE TRANSFER DEĞERLENDİRMESİ

Erdoğdu deplasmanın zor geçeceğini biliyorduk. Altyapısı sağlam oyunculardan kurulu, genç ve dinamik bir takıma sahipler.
Her maçta olduğu gibi erken gol bulma hedefimiz vardı, bunda başarılı olduk. Farkı açma şansımızın olduğu pozisyonları değerlendiremedik. Tabii bu da rakibimizin direncini arttırdı. Biraz daha üzerimize gelmeye başladılar. Özellikle ikinci yarıda topu biraz daha rakibe vererek oynadık. Alan savunması yapmaya çalıştık. Kısmen başarılı olduk.Maçın sevindirici tarafı 12. dakikada gol bulduktan sonra kalan süreyi bu şekilde tamamlayabilmemiz. Çünkü şampiyonluk hedefi olan takımlar gol pozisyonlarında başarılı olamadığı maçlarda skoru koruyarak maçı bitirebilmeliler.

İLK DEVRE DEĞERLENDİRMESİ
Üç takım devre arasına puan puana girdik. İkinci devrede hedefimiz 9’da 9 yapmak. Bunu başarabilmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. İkinci devrenin ilk 3-4 haftasında liderliği geri alma planımız var.

TRANSFER
İhtiyacımız olan bölgelerle ilgili çalışma yapacağız. Bizim koyduğumuz hedefe uygun, bizimle ortak düşünceye sahip ve takımımıza katkı sağlayabilecek oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz.

KAMP
Geldiğimiz günden bu yana dört maçı geride bıraktık. Takım olarak ilk etapta oynamak istediğimiz oyun üzerinde çalışmalar yaptık. Oyuncularımızın fiziksel durumunu yavaş yavaş attırmayı planladık. Bu dört haftayı içerde oynadığımız şanssız Eynesil maçı haricinde kayıpsız geçtik. Takımın göstermiş olduğu reaksiyondan memnunuz. Devre arası kampını en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Fiziksel ve oyunsal olarak istediğimiz noktaya geleceğiz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir