https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE HER YERDE

Bölgemizde yaklaşık 10 gündür etkili olan kar yağışının ilk anından itibaren 24 saat esası ile sahada olan Ünye Belediyesi yol açma çalışmalarının yanı sıra, hasta vatandaşları sağlık hizmetlerine ulaştırma, yolda kalan vatandaşları kurtarma gibi çok sayıda alanda yoğun bir hizmet gerçekleştiriyor.

Çok Sayıda İş Makinesi ve Personel Sahada

Karla mücadele çalışmalarında 23 iş makinesi ve 80 personel ile 7 gün 24 saat esasına göre yürütülen çalışmalar kapsamında kar yağışının etkili olduğu özellikle yüksek kesimler dâhil tüm ilçe genelinde yürütülen çalışmalar sonucunda olası mağduriyetlerin önüne geçilmiş oldu.

Çok Sayıda Hasta Sağlık Hizmetlerine Ulaştırıldı

Ünye Belediyesi ekipleri karla mücadele kapsamında sadece yol açma faaliyetleri de yürütmüyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşlarla her an iletişim halinde olan ekipler, çok sayıda hastayı da sağlık hizmetlerine ulaştırdı. Özellikle yüksek kesimlerde acil durumlarda sağlık hizmetleri ile koordineli bir çalışma yürüten Ünye Belediyesi bu süreçte yaklaşık 20 hasta ile ilgili müdahalede bulunarak ambulans başta olmak üzere sağlık hizmetlerine ulaşmalarını sağladı.

Yolda Kalan Vatandaşlar da Kurtarıldı

Karla mücadele çalışmalarını sahada aktif şekilde yürüten Ünye Belediyesi ekipleri bu süreçte yol yardımı noktasında da çalışmalar yürütüyor. Yine bu süreçte araçları ile yolda kalan ya da yine araçları yoldan çıkan çok sayıda vatandaşımıza yardımcı olundu.

Başkan Tavlı, “Her Alanda Mücadele Ediyor ve Hızlı Bir Şekilde Müdahale Ediyoruz

Karla mücadele çalışmalarını çok farklı noktalarda yürüttüklerini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ,”Ekiplerimizle sürekli iletişim halindeyiz ve koordinasyonlu bir şekilde çalışıyoruz. Rutin yol açma faaliyetlerimizin yanı sıra bizlere ulaşan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda da hızlı şekilde hareket ediyor ve gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Bu vesile ile sahada mücadele veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yoğun kar yağışına rağmen hiçbir olumsuzluk yaşanmadı” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir