https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ

Ünye Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde bulunan 85 mahallede hummalı bir şekilde yol ve altyapı hizmetlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yaptıkları hizmetlerde, konkasör şantiyesinin ne kadar isabetli bir yatırım olduğunu gördüklerini ifade etti. 

3 Yılda Yapılan Yol Hizmetleri Göz Dolduruyor

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın göreve seçilmesinin ardından geçen yaklaşık 3 yıllık süre zarfında, şeffaf ve eşit bir hizmet anlayışı ile yürütülen çalışmalar kapsamında 85 mahalleye aciliyet ve öncelik sırasına göre hizmet götürüldü ve götürülmeye devam ediyor. Yıllara sair hizmet bekleyen mahallelerde altyapı ve yol çalışmaları yürütülürken, kapsamlı program ile belediye ekipleri adeta zamanla yarışıyor.

3 Yılda 90 Km’den Fazla Beton Yol Hizmeti

Ünye’nin yağış rejiminin de dikkate alınarak yapılan programla, yüksek ve eğimli arazi yapısına sahip mahallelerde beton yol hizmetleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 2019 yılı Nisan ayından günümüze kadar kent genelinde 90 km’den fazla beton yol tamamlanarak hizmete sunuldu. Program kapsamında beton yol hizmeti artarak devam edecek.

50 Bin Metrekare Beton Parke Yol Hizmeti Gerçekleştirildi

Ünye Belediyesi’nin titizlikle yürüttüğü çalışma programı dâhilinde özellikle kent merkezinde bulunan mahallelerde altyapı ve beton parke yol uygulamaları yürütülüyor. Kent merkezinde yol çalışmalarına öncelikle altyapı ile başlanıyor. Bu kapsamda birçok mahallede elektrik, su, kanalizasyon, telekomünikasyon gibi altyapı hizmetleri tamamlandıktan sonra üst yapı olarak yol hizmeti gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda yaklaşık 3 yıllık sürede 50 bin metrekareden fazla beton parke yol tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kent Genelinde 80 Km’den Fazla Sıcak Asfalt Hizmeti

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalar kapsamında Ünye genelinde yine 3 yıllık süre zarfında 80 km’den fazla sıcak asfalt yol tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Mahalleleri birbirine bağlayan grup yollarının yanı sıra, merkez mahallelerde de nüfusun fazla olduğu ana arterlerde uygulanan sıcak asfalt sonrası, kent geneli modern bir görünüme kavuştu.

2 Milyon Tondan Fazla Malzemeli Yol Bakım Çalışması Gerçekleştirildi

Yol hizmetleri kapsamında birçok alanda eş zamanlı çalışmalar yürüten Ünye Belediyesi, kent genelinde 85 mahallede ihtiyaç duyulan noktalarda malzemeli yol bakım çalışması da gerçekleştirdi. Bu kapsamda 3 yıllık süre içerisinde 2 milyon tondan fazla malzemeli yol bakımı yapıldı.

Başkan Tavlı, “Doğru Planlama ve Yatırımlarla Halkımıza Daha Fazla Hizmet Götürüyoruz”

Göreve geldiği günden bu yana kamu kaynaklarının doğru ve etkin bir biçimde kullanılması yönünde titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu noktada milletimizin emanet ettiği bu görevi en doğru şekilde yürütmek adına titizlikle çalışıyoruz. Doğru ve etkin bir şekilde kullandığımız kamu kaynaklarını yine milletimize hizmete yönelik yatırımlarla güçlendiriyoruz. Özellikle yol hizmetlerinin daha verimli bir hale gelebilmesi için geçtiğimiz yıl içerisinde belediyemize kazandırdığımız Konkasör Şantiyemiz ve yine güçlendirerek daha aktif hale getirdiğimiz Beton Santralimizle yol hizmetleri anlamında ciddi bir ivme yakalamış durumdayız. İlçemiz genelinde bulunan 85 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız doğru yatırım ve hamlelerle, altyapı ve yol hizmetlerimizin bundan sonraki süreçte çok daha hızlı ve daha ekonomik bir hale geleceğini belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir