https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE AŞILAMA UYGULAMA ALANI ARTTIRILDI

Ünye Devlet Hastanesi Aşı Uygulama Alanı’nda 15 kişiye aynı anda aşı uygulaması başlatıldı.

Dünya sağlık örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen ve ülkemizde olduğu gibi tüm dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturan Covid-19 salgınıyla etkin bir şekilde mücadele edebilmek amacıyla maske, mesafe ve temizlik kuralına harfiyen uyulması sağlanan hastanede son olarak Aşı Uygulama Alanında da bir takım yeni düzenlemeler gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Kasapoğlu’nun talimatları ve destekleriyle hastanedeki tüm tedbirler alındı.

Sürecin en başında hastanedeki tüm tedbirlerin alındığını belirten Başhekim Op. Dr. Tamer Kutlu: “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covit-19 pandemisi kapsamında İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun talimatları ve destekleri ile hastanemizde bir takım önlemler almış bulunuyoruz. Yatak kapasitesinin artırılmasından, maske, mesafe ve temizlik kuralına yönelik gerekli düzenlemelerimizi tamamladık. Ayrıca yaptığımız çalışmaları diğer yöneticilerimiz ile birlikte sürekli revize ediyoruz. Aşılamanın başladığı Ocak 2021 tarihinde hastanemiz ana girişinden farklı alanda Aşı Uygulama Alanı oluşturduk ve 15 vatandaşımızın aynı anda aşı uygulatabileceği bir kapasiteye ulaşmış olduk. Söz konusu alanda vatandaşlarımızın işlemlerini mümkün olan en kısa sürede sorun yaşamadan tamamlaması için gerekli düzenleme ve yönlendirmeleri tamamladık. Bu hafta başından itibaren günlük bin üçyüz vatandaşımıza aşı randevusu açmış bulunuyoruz. İhtiyaç durumunda bu kapasitemizin çok daha üzerine çıkabilecek imkanımız mevcut.” dedi.

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE AŞILAMA KAPASİTESİ ARTTIRILDI

Başhekim Kutlu: Sorumluluklarımızı yerine getirmeye gayret ediyoruz.

COVİD-19 salgınından dünyanın ve Türkiye’nin de ciddi şekilde etkilendiğine işaret eden Başhekim Kutlu: “Hastane personelimizin büyük bir özveri ve fedakarlık örneği göstererek görevlerini yerine getirdiğini belirtmek istiyorum. Ünye Devlet Hastanesi olarak elimizdeki imkanlar dahilinde her türlü sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Böylesine kritik bir dönemde salgın ile mücadele ile ilgili tüm önlemleri almış olarak çalışmaya devam ediyoruz. Bu zor günlerde bizlerden desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Kasapoğlu’na ve devlet büyüklerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Son olarak aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet etmek istiyorum. Unutmayalım ki aşı en büyük silahımız. İnşallah aşı ile bu salgından en kısa zamanda kurtulacağız ” şeklinde sözlerini tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GAZETECİLERDEN MÜDÜR SARISOYA TEBRİK ZİYARETİ

GAZETECİLERDEN MÜDÜR SARISOYA TEBRİK ZİYARETİ Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıldönümü Coşkusu Türkiye’nin huzur ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir