https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ ANTALYA YOLCUSU

Ünye Futbol Kulübü Antalya’da düzenlenecek olan Antalya Cup’a davet edildi. Süper lig ve profesyonel takımların altyapılarının katılacağı turnuvada mavi-siyahlı Ünye temsilcisi de yer alacak.

23-26 Ocak tarihleri arasında Antalya Kemer’de organize edilen prestijli turnuvanın gediklisi haline gelen Ünye Futbol Kulübü daha önceki yıllarda turnuvalarda derece de elde etmişti.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılamayan turnuvaya bir yıl aradan sonra tekrar iştirak edecekleri için mutlu olduklarını belirten Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk turnuva ile ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bir yıl aradan sonra tekrar bu önemli turnuvada Ünye’nin altın çocukları ile yer alacağımız için mutluyuz. Çocuklarımıza turnuva kültürünü aşılamak, kamp ortamını öğretmek için bu tarz organizasyonlar çok önemli. Türkiye’nin güçlü altyapılarına karşı verdiğimiz mücadeleler ile de müthiş bir özgüven kazanıyoruz. Futbol gelişimimize de katkı sağlamış oluyoruz. Ünye’yi temsil etmekte bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Tabi bu işler kolay olmuyor. Velilerimiz, çocuklarımız, antrenörlerimiz ve yönetim kurulumuz ile yükün altına giriyoruz. Kendilerine kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir