https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULUBÜ ORDU DEV ADAMLAR TUNUVASINDA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ordu’da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile İl Futbol Temsilciliği tarafından düzenlenen Ordu Dev Adamlar Turnuvasına katılan Ünye Futbol Kulübü başarılı sonuçlara imza atıyor.

Samsun’da düzenlenen turnuvada grup birinciliği elde ederek adından söz ettiren mavi- siyahlı küçük kramponlar Ordu’da düzenenlenen turnuvada da oynadıkları güzel futbol ve elde ettikleri galibiyetlerle adeta göz kamaştırıyor.

Ordu 19 Eylül Stadyum’unda düzenlenen Ordu Dev Adamlar Turnuvasında iki kategoride yer alan Ünye Futbol Kulübü U-12 ligi müsabakalarının ilk maçında Orduspor 1967 takımı karşısında 4-0’lık flash bir galibiyete imza attı. Ardından oynadığı müsabakalarda Ordu Gençlikspor’u 10-1, Ordu Galataspor’u 7-2 ve Fatsa Anadoluspor’u 7-0 mağlup etmeyi başardılar. Grupta Ordu Demirspor,Korganspor ve Ordu Kayaspor ile karşılaşacak olan mavi-siyahlı takımda hedef şampiyonluk.

U-11 Lig’inde de sahne alan Ünye Futbol Kulübü’nün minik yıldızları ilk maçında Ordu Demirspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarırken, Orduspor 1967 takımı ile 3-3 berabere kaldı. U-11 liginde beş müsabaka daha oynayacak olan mavi-siyahlılarda turnuva ile ilgili bilgi veren Başkan Metin Tamtürk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bir spor adamının sporcularına olan inancı onlar için yaptığı fedakarlık kadardır.

Herkes tatil planı yaparken hem Samsun’da hem de Ordu’da düzenlenen turnuvalara katılarak adeta pandemi nedeniyle uzak kaldığımız yeşil sahalara olan özlemimizi gideriyoruz diyebilirim. Bu anlamda turnuva organizasyonu nedeniyle tüm yetkililere kulübümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca sevgili çocuklarımıza, değerli velilerimize ve kulübümüz yönetici arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu turnuvalara iştirak etmemin hem maddi hem de manevi fedakarlıkları var. Bu arada bir çocuğumuzun kolunda kırık oluştuğu için çok üzüldük. Yiğit Tepe sporcumuza buradan bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa sürede yine aramıza katılacak” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir