https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-18 LİGİNDE TAM YOL İLERİ! 5-1

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-18 LİGİNDE TAM YOL İLERİ! 5-1

U-18 Ligi C grubunda mücadele eden Ünye Futbol Kulübü rakibi Fevzi Çakmakspor karşısında sahadan 5-1 galip ayrılarak grubunda namağlup liderliğini sürdürdü.

Çınarsuyu Tesislerinde 11. Hafta randevusunda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde üç puanı beş golle alan mavi-siyahlılar grubunda puan kaybı yaşamadan oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Turgay Dalgıç, Mehmet Şengül ve Tolga Mağden hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sahaya Emir Batuğ Çakır, Arda Karaman, Ali Kenanoğlu, Recep Ali Yıldırım, Arda Arslan, Alperen Dönmez, Arda Berk Özkan, Halil Bektaş, Mustafa Tuğra Çakır, Mert Efe Arslan ve Mehmetcan Dikci onbiri ile çıkan lidere galibiyeti getiren gollerin altında Alperen Dönmez, Recep Ali Yıldırım, Emre Bozkurt(2) ve Berat Aydoğan’ın imzaları vardı.

-Baba oğul karşı karşıya-

İki takımın mücadelesinde ilginç bir buluşma da yaşandı. Fevzi Çakmakspor takımının Antrenörü Tuncay Arslan ile Ünye Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu ve maçta takımı adına sahaya kaptan olarak çıkan Arda Arslan karşı karşıya geldiler. Karşılaşma öncesi birbirlerine başarılar dileyen baba ve oğul maç sonunda ise kazanan futbol oldu dediler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir