https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-18 LİGİNE HAZIR!

Ordu amatör futbol yerel alt U-18 liginde mücadele bu hafta sonu başlıyor. Üç grupta toplam 15 takımın çift devreli lig usulüne göre mücadelele edeceği müsabakalarda gruplarında ilk iki sırayı alacak olan takımlar adını play-offa yazdıracak.

U-18 Liginde hedefini önce play-off sonrasında ise şampiyonluk olarak belirleyen Ünye Futbol Kulübü’nde lig öncesi açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Lütfi Tamtürk U-18 takımında bulunan sporcularının devam eden 1. Amatör Ligde de mücadele ettiği için U-18 ligine hazır olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi; “Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon alt liglerde müsabakalar oynanmamıştı. Türkiye Futbol Federasyonu bu sezon yine pandemi nedeniyle ligleri seyreltilmiş şekilde oynatacak. U-19 ligi yerine U-18 ligini devreye koyan federasyon U-16, U-14, U-12 ve U-11 liglerini programa aldı. Ara ligler ise bu sezonda oynatılmayacak.

Biz tüm gruplarımızla liglere katılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hali hazırda 1. Amatör ligde maçlara çıkan 16, 17, 18 yaş gruplarındaki gençlerimizle U-18 liginde de mücadele edeceğiz. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz çocuklarımız ile 1. Amatör ligde mücadele ediyoruz. Ligin devre arasına play- off sıralaması içinde girdik. Biz gençlerimize güveniyoruz.

Yani dışarıdan yaşı büyük oyuncular ile oluşan bir toplama takım değiliz. Yolumuza U-18 liginde de aynı şekilde devam edeceğiz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir