https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-18 LİGİNE HIZLI BAŞLADI!

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-18 LİGİNE HIZLI BAŞLADI! 8-0
2021-2022 Amatör Futbol sezonu U-18 Ligi ilk hafta müsabakasında karşı karşıya geldiği Fevzi Çakmakspor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Ünye Futbol Kulübü lige 3 puanla merhaba dedi.

Üç grupta toplam 15 takımın yer aldığı U-18 liginde C Grubunda mücadele eden iki Ünye takımının karşılaştığı ilk hafta randevusunda mavi-siyahlılar Fevzi Çakmakspor’u 8-0 mağlup etmeyi başardılar.

Cevizdere Tesislerinde Sibel Güngör’ün düdük çaldığı, Hakan Bahadır ile Pelin Tekneci’nin yardımcılıklarını yaptığı mücadelede Ünye Futbol Kulübü sahaya Emir Batuğ Çakır, Sezer Aydoğdu, Ali Kenanoğlu, Arda Berk Özkan, Emirhan Akkaya, İsmet Kaan Arslan, Arda Arslan, Halil Bektaş, Alperen Dönmez, Mustafa Tuğra Çakır onbiri ile çıkarken Eren Çakır, Mehmetcan Dikci, Mert Efe Arslan, Elkhan Yusubov, Emre Bozkurt, Taner Dalkıç, Recep Ali Yıldırım ve Berat Aydoğan forma bekleyen isimler oldular.

Fevzi Çakmakspor ise sahada Osman Özdemir, Mehmet Ali Keçeli, Oğulcan Ustaoğlu, Semih Yılmaz, Arda Bulut, Anıl Güzel, Atakan Durma, Sezer Baltacı, Mehmet Arslan, Enes Türk ve Özkan Arar onbiri ile yer aldı.

Mavi-siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri Emir Said Kayış (2), Alperen Dönmez (2), Arda Arslan, Mustafa Tuğra Çakır, Halil Bektaş ve Recep Ali Yıldırım kaydederken karşılaşma sonrası oyuncularının sahada sergilemiş oldukları futboldan memnun olduğunu belirten Ünye Futbol Kulübü Antrenörü Hakan Kenanoğlu şu ifadelere yer verdi; “Tamamı 1. Amatör Lig’de mücadele eden gençlerimizle çıktığımız U-18 ligi ilk müsabakamızda oyuncularımızın sergilemiş oldukları futboldan dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim. Okul spor müsabakalarında da yer alan gençlerimizin bu yoğunluğu bazı oyuncularımızda sakatlıklara neden oluyor.

Ancak kadromuz geniş olduğu için bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatabileceğiz diye düşünüyorum. Biz hangi ligde oynarsak oynayalım oyuncularımızın futbol gelişimine katkı sağlamayı hedef alarak hareket ediyoruz. Bundan sonra oynayacağımız müsabakalarda bu anlayışımızı devam ettireceğiz. Sahada rakibimiz ancak dostumuz olan Fevzi Çakmakspor’u centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Yönetimleri için müsabaka hakemlerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir