https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULUBÜ’NDEN ANLAMLI ZİYARET

Ünye Futbol Kulübü yönetim kurulu üyeleri , Ünye Kaymakamı Ayhan IŞIK’a isminin yazdığı Ünye Futbol Kulübü hediye ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin TAMTÜRK, Başkan Yardımcısı Serdar Ocak, Genel Sekreter Şinasi Gür, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Mehmet Uygun, Genel Kaptan Lütfi Tamtürk ve Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Kuddusi Kenanoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Işık’a üzerinde kendi ismi yazılı olan kulüp forması hediye edildi.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk şu ifadelere yer verdi; “Göreve başlayan kaymakamımız Sayın Ayhan Işık’ı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte makamında ziyarette ettik. Yeni kaymakamımıza hoş geldiniz diyerek, hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Hem kulübümüzün işleyişi hem de Ünye’mizdeki futbol altyapı faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Ünye’miz ve kendisi için hayırlı olsun olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir