https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ’NDEN, BOLUSPOR’A TRANSFER

Ünye Futbol Kulübü’nün yetenekli oyuncusu Yusuf Tuna TAMTÜRK, 1. Lig temsilcisi Boluspor’a transfer oldu. 15 yaşındaki küçük yıldız adayı Türk futbolunun köklü kulüplerinden Boluspor ekibinin altyapısına dahil olurken, Ünye Futbol Kulübü de yetiştirdiği futbolcu adaylarına bir yenisini daha eklemeyi başarmış oldu.

6 yaşında futbola mavi-siyahlı kulübün altyapısında başlayan yetenekli oyuncu filiz lisansını da Ünye Futbol Kulübü’nde çıkarırken, bugüne kadar U-11’den U-14’e kadar tüm kategorilerde forma giydi. Geçtiğimiz sezon U-14 liginde Orduspor’a karşı finalde penaltılarla kaybederek il ikincisi olan takımında da oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Yusuf Tuna Tamtürk, bundan sonraki futbol hayatına Boluspor’da devam edecek.

-Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk; “Mutluyuz, gururluyuz”-

Kurulduğu günden bu yana saha içi ve saha dışı başarılı çalışmaları takdir toplayan ve Türk futboluna yıldız adayı futbolcular yetiştiren Ünye Futbol Kulübü’nün Başkanı Metin Tamtürk transfer ile ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bir altyapı kulübü için en önemli hedef futbolcu yetiştirmektir. Bizde antrenörlerimizle olsun çocuklarımızla olsun önce kendimize güvendik, hayal ettik ve çok çalıştık. Kulüp olarak çocuklarımızla şampiyonluklar yaşadık, kupalar kazandık, farklı bir çok projeye de imza attık ancak bir çocuğun geleceğine dokunmak, hayaline vesile olmak çok farklı bir duygu. Biz Yusuf Tuna’ya güveniyoruz. Çünkü o futbolu meslek olarak yapmayı hedef olarak belirledi. Bunun için de küçük yaştan itibaren çok çalıştı ve şimdi güzel bir adım atmış oldu. Kulübümüzdeki diğer sporcularımıza örnek olarak onların daha iyi motive olmalarını sağlaması noktasında bu transferi önemli görüyorum. Bu sayede bir çok çocuğumuzun da önünün açılacağına inanıyorum. Ben bu başarının ortaya çıkmasında emeği olan başta Aykut Kaygusuz olmak üzere üzerinde emeği olan tüm antrenörlerimize teşekkürler ediyorum. Artık kalbimiz Yusuf Tuna ile Bolu’da atacak. Allah yolunu, bahtını açık etsin” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir