https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Gücü FK 13-0 MAÇI KAZANDI

Ünye Gücü FK 13-0 MAÇI KAZANDI

TFF kadınlar ikinci lig B grubunda sezonun ilk maçından itibaren zirveyi bırakmayan Ünye gücü f k kadın futbol takımımız 7 hafta mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya geldiği Osmaniye kadın spor takımını mağlup ederek 7’de 7 yaptı ve artık şampiyonluk için gün saymaya başladı.

Maça katı savunma uygulayan rakibi karşısında ataklarla başlayan Ünye gücü fake kadın futbol takımımız 15 dakikada Buket’in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. 18 dakikada gizem’in sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşla skoru 2-0 yapan kadın futbol takımımız 22 dakikada Buket’in bayrak vuruşu ile maçtaki 3 sayısını kaydetti. 26 dakikada ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Buket topu bir kez daha filelere göndererek takımının 4 kendisinin 3 golünü kaydetti. Mücadelenin 35 dakikasında gelişen atağımızda ceren’in çaprazdan sert vuruşu savunmaya çarparak filelere gitti ve bu gol takımımızın beşinci golü olarak kayıtlara geçti.

Maçın 35.dakikasında Gizem’in pasıyla buluşan Aleyna’nın vuruşunda top filelere gitti ve skor 5-0 oldu. Bu golden sonra iki kez üst üste 37. ve 39.dakikalarda Gizem’in ortasında kafayla topu filelere gönderen Aleyna kendisinin üçüncü takımımızın da 7. Sayısını kazandırdı. 40. Dakikada Ceren Konar bu sefer kaleciyi uzaktan avladı ve ilk yarının skorunu belirledi. 0-8

68. Dakikada Gizem’in kafa vuruşuyla skor 0-11 oldu. 70.dakikada Ceren Çam güzel bir vuruşla skoru-0-12 oldu. 77. Dakikada Aleyna Meral son kez sahneye çıktı ve kendisinin beşinci takımımızın da 13. Gölüne imza attı.

Bu golden sonra hakem maçı bitiren düdüğünü beş dakika erken çaldı ve Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımımız maçı 13-0 kazanmasını bildi.

Bu maçla yedide yedi yapan Ünye Gücü FK, 21 puanla liderliğini sürdürdü.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir