https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ FK GİRESUN’U 2-0 YENEREK NAMAĞLUP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

TFF Kadınlar Futbol 2. Ligi B grubunda bulunan Ünye Gücü Futbol Kulübü, ligin 5. Hafta karşılaşmasında Giresun Sanayispor’u evinde konuk etti.

TFF Kadınlar Futbol 2. Ligi B grubunda çıktığı 4 maçta 31 gol atıp, kalesinde hiç gol görmeyerek namağlup lider bulunan Ünye Gücü Futbol Kulübü, ligin 5. Hafta karşılaşmasında ligin 2. Sırasında yer alan Giresun Sanayispor’u, Ece ve Buket’in attığı gollerle 2-0 ‘lık skorla geçerek devreyi lider tamamladı.

Bu galibiyet ile ligin devre arasına 5’de 5 yaparak 15 puan ile giren Ünye Gücü Futbol Kulübü, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Direktörü Muhammet Kışla, “hedefimiz namağlup ve gol yemeden şampiyon olmak” dedi.

“Zorlu Maçı Kazanmayı Bildik”

Ligdeki en yakın rakiplerini kayıpsız geçerek liderliğini sürdürdüklerini belirten Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Direktörü Muhammet Kışla, “Bu haftaki rakibimiz ligde 3’de 3 yapan, şuana kadar sadece bir gol yiyen ve ligde ikinci sırada yer alan takım olan Giresun Sanayispor oldu. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. İlk yarıda sol kanadımızda Medine’nin erken sakatlanması oyunumuzu olumsuz etkiledi. Merkezden ve sağ kanattan yaptığımız hücumlar sonucunda ilk yarıda Ece ile ikinci yarıda da Buket ile bulduğumuz gollerle kazanmayı bildik” dedi.

“Namağlup ve Gol Yemeden Şampiyon Olmak İstiyoruz”

Namağlup ve gol yemeden ligi tamamlamak istediklerini ifade eden Kışla, “Pozisyon zenginliği olarak az bir maç geçti. Oyunsal anlamda ilk yarıda ve ikinci yarının belli bölümünde üstün olan takım bizdik. Bugün takımımızda 70. dakikadan sonra yorgunluklar başladı. Ama yine oyunu ve skoru tutmayı başardık. Namağlup ve kalesinde gol görmeyen bir takımız. Son 5 maçımız kaldı İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak ve hiç gol yemeden ligi tamamlamak istiyoruz. Bugün bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sayının biraz daha artması, kadınların ve gençlerin bu maça ilgi göstermesi gerekiyor. 15 günlük bir araya giriyoruz ve sonrasında Ünye’de Kayseri takımını konuk edeceğiz. Herkesi maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir