https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ FK KADIN FUTBOL TAKIMI U-15 MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE

Alt Yapımız Milli Takım Seçmelerinde!

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Alt Yapımız oyuncuları U-15 Milli Takım Bölge Seçmeleri için bugün Samsun İlkadım Belediyesi Suni Çim Sahada ter döktüler.

2006 doğumlu sporcularımızdan Melisa Dikmen, 2007 doğumlu Ayşenur Ebrar Atabay, Sudenaz Ocak ve 2008 doğumlu Aleyna Selda Çubukcu Ünye Gücü FK takımımız adına katıldıkları Milli Takım Bölge seçmelerinde milli takım hocalarının gözüne girmek için sahada ter döktüler. Covid 19 testi pozitif çıkan 2006 doğumlu genç yeteneğimiz Selin Ocak’ın katılamadığı seçmelerde bölge il ve ilçelerden gelen kız futbolcular birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Kulübümüzü temsilen seçmelere katılan futbolcu kızlarımız oynadıkları futbolla göz doldururken milli takım için de ümit verdiler. Seçmelerde Kadın Milli Futbol Takımları hocalarından Aytürk Kıyıcı ve Nazlı Ceylan Demirbağ oyuncuların sahadaki mücadelelerini dikkatle takip ettiler.

U-15 Kadın Milli Takım Bölge Seçmeleri için futbolcu kızlarımıza Kulüp Başkan Yardımcımız, Kadın Futbol Şube Sorumlumuz Deniz Benli ve alt yapı antrenörümüz Furkan Bektaş eşlik ettiler. Seçmeler sonucu beğenilen futbolcular daha sonra dönem dönem milli takım kamplarına davet alacaklar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hane Ziyaretleri Aralıksız Sürüyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir