https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ FK KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ 1.LİGİ GARANTİLEDİ

ÜNYE GÜCÜ FK KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ 1.LİGİ GARANTİLEDİ

TFF Kadınlar 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımımız, bugün deplasmanda karşılaştığı Hatay Defnespor’u 6-0 mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala 1. Lige yükselmeyi garantiledi.

Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımı Teknik Direktörü Muhammet Kışla , ”TFF Kadınlar 2.Lige Şampiyon gibi başladık ve parolamız #hepzirvedekal olmuştu. İlk maçımızdan itibaren zirveyi bırakmadık ve bugün Hatay’da Hatay Defnespor’u 6-0 mağlup ederek sekizde sekiz yapıp birinci lige yükselmeyi başardık. En güzel yanı Ünye ilçemize verdiğimiz şampiyonluk sözünü namağlup ve gol yemeden gerçekleştirmiş olduk.

Haftaya Kahramanmaraş maçını da kazanarak taraftarımızın önünde şampiyonluğumuzu kutlamak istiyoruz. Bizleri bu süreçte hedefe kilitleyen, her daim yanımızda olan Hüseyin Gerçeker başkanlığındaki Ünye Gücü FK Yönetim Kurulumuza, maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta, Dışişleri Bakan Yardımcımız sayın Yavuz Selim Kıran’a, Ordu valimiz sayın Tuncay Sonel’e, Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Tavlı’ya, kaymakamımız sayın Ayhan Işık’a, Ünye ilçemizdeki STK’lara, siyasi parti temsilcilerine, maçlarımıza gelerek bizleri destekleyen spor severlere teşekkür ediyoruz. Sahada ter döken, formanın hakkını veren tüm oyuncularımı, teknik ekipte görevli çalışma arkadaşım Furkan Bektaş hocamı kutluyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir