https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ FK VOLEYBOL TAKIMI SİVAS DEPLASMANINDA FARK ATTI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Lig 14.Grup’ta play off mücadelesinin güçlü adaylarından Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız Cuma akşam Sivas deplasmanında Sivas İl Özel İdarespor maçını da net bir skorla 3-0 kazanarak maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin ikinci yarısının ilk müsabakası anlamı taşıyan karşılaşma Sivas Taha Akgül Spor Salonu’nda oynandı. 10. Haftanın açılış maçı saat 18.00’de başladı.
Mücadelenin ilk setinde oldukça etkili bir oyun ortaya koyan kızlarımız rakibine 25-17 üstünlük sağlayarak 1-0 öne geçti. İkinci sette iyi savunma ve sert hücumdan örnekler sergileyen takımımız bu seti de 25-13 kazanmasını bildi ve skoru 2-0 yaptı. Son sete rahat giren ve rakibinin oyunu çevirme çabalarına engel olan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız 25-15 üstünlük sağlayarak maçı 3-0 kazandı. Bu sonuçla maç fazlası ile liderliğe yükselen takımımız 26 Aralık’ta Ünye Spor Salonu’nda en yakın takipçisi İskofyaspor’u konuk edecek. Ünye Gücü FK kadın voleybol takımımız sezonun ilk maçında konuk ettiği Sivas İl Özel İdarespor’u rahat bir oyunla set vermeden 3-0 kazanmıştı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir