https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ VOLEYBOL TAKIMI PLAY OFF YOLCUSU

Ünye Kapalı Spor Salonunda Çorum Voleybol ile karşı karşıya gelen Ünye Gücü FK Kadın Voleybol takımı rakibini set vermeden 3-0 mağlup ederek play off öncesi moral buldu.

Ünye kapalı spor salonunda oynan maçta yüksek bir motivasyon ile sahaya çıkan Ünye Gücü FK kadın voleybol takımı maçın ilk setinde 25-17’lik skor ile 1-0 öne geçti. Mücadelenin ikinci setinde ise baskılı oyununu devam ettiren Ünye Gücü FK set sonucu 25-15 bitirerek durumu 2-0 yaptı. 3. sette maçı koparmak için sahaya çıkan Ünye Gücü FK işini garantiye alarak maçın başından beri baskılı ve sert oyununu devam ettirerek seti 25-16 tamamladı ve durumu 3-0 yaparak filede çorum voleybola şans tanımadı net bir skor ile maçı sonlandırdı.

Play off yolculuğumuz başlıyor

Maç sonu gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Ünye Gücü Voleybol Takımı Baş Antrenörü Güngör Yüce şunları söyledi; “Play off için bu müsabakayı kazanmamız gerekiyordu . Bizim için rahat geçen bir maçtı . 3-0’lık net bir skor ile mücadeleyi bitirdik oyuncularımı kutluyorum. Son antrenmanlarımızı tamamlayıp Salı akşamı buradan Eskişehire play off için yolculuğumuz başlayacak. İlk hedefimiz play off’a katılmaktı bunu başardığımız için takımımız ile gurur duyuyoruz. Önümüzdeki hedefimiz Cuma günü Denizli müsabakasını kazanarak Play off’a güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir