https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE HAMİDİYE MAHALLESİNDE SAĞLIK OCAĞI AÇILDI

Ordu’nun Ünye İlçesi Hamidiye Mahallesi’nde Sağlık Ocağı bugün yapılan açılışla vatandaşların hizmetine sunuldu. Mahalle Muhtarı Ömer Atik’in girişimleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, kamu kurumları ve hayırsever iş adamları tarafından desteklenen Hamidiye Sağlık Ocağı düzenlenen törenle açılışı gerçekleşti.

Sağlığın insan hayatında önemli bir etken olduğunu ifade eden Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ömer Atik,” Sağlık sorunlarının olduğu şu dönemde mahallemize sağlık ocağının açılmasını bir elzem olduğunu öğrendik ve yaptık. Bunu yapanlardan ve destek verenlerden Allah razı olsun. Başta Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, Ordu’muza, bize destek veren herkese sonsuz teşekkür” dedi.

Sağlık ocağının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Ünye Kaymakamı Ayhan Işık,” Burada yeni açılan aile sağlığı merkezinin bu seviye ile açılışına kadar katkı sunan bütün hayırsever vatandaşlarımıza, kurumlarımıza, sağlık müdürlüğümüze teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Hamidiye Sağlık Ocağının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa ayrıca Ünye İlçe Sağlık Müdürü Sinan Dinçer Ayyıldız, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ünye Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir