https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE HAYVAN PAZARI SİLBAŞTAN YENİLENİYOR

ÜNYE HAYVAN PAZARI SİLBAŞTAN YENİLENİYOR

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile çalışmaların başladığı Ünye Hayvan Pazarı baştan aşağı yenileniyor. Başkan Hüseyin Tavlı çalışmaların Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağını açıkladı.

Ünye’nin Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı Ünye Belediyesi tarafından yenileniyor. Hayvan nakliye ve indirme yerleri hayvan bekleme alanları ile sosyal donatıların yer aldığı yeni proje hayata geçirilirken çalışmalar Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Fen İşleri Müdürü Orkun Oral’dan bilgiler alırken hayvan satıcılarıyla da bir araya gelerek pazarın yeni görünümünü değerlendirdi.

HAYVAN SATICILARINDAN TEŞEKKÜR

Geçmiş yıllarda sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Hayvan satıcıları yapılan çalışmalarla satışların daha rahat ortamda gerçekleştirileceğini belirterek Başkan Tavlı’ya teşekkür ettiler.

TAVLI “HEMŞERİLERİMİZ RAHAT BİR ORTAMDA ALIŞVERİŞİNİ YAPACAK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hayvan pazarındaki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “ iki önemli dini bayramımızdan biri olan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın hayvan alış verişini sağlıklı ve huzurlu ortamda yapabilmeleri için bu alanı silbaştan yeniliyoruz. Hem kurban satışı yapacak hem de kurbanlık hayvan alacak hemşerilerimizin buraya gelerek rahat bir ortam içerisinde hizmet almalarını sağlamak adına başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Hemşerilerimizin burada daha rahat ortamda ihtiyaçlarını görebilecek hale dönüştürmenin faaliyetlerini yürütüyoruz. İnşallah çalışmalarımızı Kurban Bayramı’na kadar tamamlamış, eksikliklerimizi gidermiş olacağız. Hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu gereksinimleri noksansız bir şekilde hayata geçirmiş olacağız. Şimdiden Pazarımız hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir