https://www.unyegundemhaber.com/

ARGAN’DAN KÜLTÜR SARAYI AÇIKLAMASI

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, geçtiğimiz aylarda Kültür Merkezi inşaatının 2022 yılında tamamlanacağını söylemesi üzerine, bu gün Ankara’dan dönüşü sonrası Kültür Merkezi inşaatında “Allahtan bir şey olmazsa” diyerek yapım planında bir değişiklik olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması konusunda 2022 yılında biteceğini işaret eden Başkan Kenan Selim Argan, inşaatın aralıklarla durduğu konusunda yapılan çalışmalarda bir sorun olmadığını ve inşaatın devam ettiğini ifade etti. Geçtiğimiz yıl Ankara temasları sonrası inşaatın 2022 yılında Ankara’dan tamamlanacağı sözünü alan ve bu gün yeniden Ankara ziyareti dönüşü “Allahtan bir şey olmazsa” demesi inşaatın devam edip etmeyeceği konusunda ise kafaları karıştırdı.

“Geçen Sene 2022, Bu Sene Allah’tan Bir Şey Olmazsa”

Geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamalarla Ünye’nin Kültür Merkezine 2022 yılı sonuna kadar tamamlanacağı açıklamalarının ardından bu günde Ankara ziyareti sonrası durumun farklı açıdan değerlendiren Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “ Burada bakanlığımızın bize vermiş olduğu buradaki işlerin takibi ile ilgili biz mükellefiz. Sayın bakanımızın ağzından bizzat daha önce Ordu Milletvekilimiz Metin Gündoğdu’nun yapmış olduğu bir paylaşım vardı. Bundan yaklaşık iki hafta önce vekilimiz bakanımızla yapmış olduğu görüşme sonrası 2022 yılının sonunda Kültür ve Turizm Bakanımız ve Sayın Numan Kurtulmuş bakanımızın da söylediği gibi Allahtan bir şey olmazsa, ekonomi veya pandemi yeniden sorun olmazsa bakanlığımızın planında 2022 yılı sonunda tamamlanması vardır. Bunu biz tekrardan sorduk. Ve gönlümüzden geçenlerde budur. Biz her Ankara ziyaretimizde gerek OSB, gerekse Kültür Merkezi olsun, gerek Ünye-Akkuş yolu olsun biz bunları gittiğimiz her yerde dile getiriyoruz. Ünye’de çalışmalar bitmesi için takipte edeceğiz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir