https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE KAYMAKAMI AYHAN IŞIK GÖREVİNE BAŞALADI

Germencik Kaymakamlığından Ünye kaymakamlığına atanan Ayhan Işık bugün itibariyle görevine başladı.

Ünye Kaymakamı Ayhan IŞIK bugün basın açıklamasında,

Kıymetli Ünyeli Hemşehrilerim, Devlet büyüklerimizin tensipleriyle, Ordu’nun en güzel ilçesi olan Ünye’de 10/09/2021 tarihinde Ünye Kaymakamı olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

Bu görevde sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın mutluluğu içerisinde, bütün hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kaymakam olarak en öncelikli ve temel görevimiz; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, toplumun huzur ve emniyetinin sağlanmasıdır.

Bununla birlikte, eğitim, sağlık, ticaret, tarım ve her alanda ilçemizi daha ileriye götürebilmek için hep birlikte çalışacağız. Bu doğrultuda yapacağımız her adımda hemşehrilerimin, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının destek ve katkılarını bizden esirgemeyeceklerine inanıyorum.

Bu vesileyle herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Dedi.

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri kararnamesiyle Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in Aydın-Söke Kaymakamlığı’na atanmasıyla boşalan Ünye Kaymakamlığına atanan Aydın ili Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Kaymakamlığı görevine başladı.

Kaymakam Işık’ı Ünye Hükümet Konağı’na gelişinde kurum amirleri karşıladı. 

Işık, daha sonra kurum amirleri ile Kaymakamlık Toplantı Salonunda tanışma toplantısı düzenledi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, toplantıda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ünye’de göreve başladığı için memnuniyetini ifade etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir