https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE KAYMAKAMI GÜNEY’DEN BAŞKAN TAVLIYA VEDA ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aydın ili Söke ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, veda ziyaretleri kapsamında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı da ziyaret etti.

Veda ziyaretinde konuşan Başkan Hüseyin Tavlı, “ ilçemizde göstermiş olduğu samimi gayreti ve yapıcı idarecilik anlayışından dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim. dedi


Aydın ili Söke ilçesi Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ise, “Ünye’de görev yapmak benim için hem güzel bir tecrübe oldu, hem de keyifle ve dolu dolu bir görev süresi geçirdik. Bizler mesleğimizin bizlere yüklemiş olduğu görev çerçevesinde yol gösterici, sistemin aksamadan işlemesini sağlayacak tedbirleri alan, hedef koyan, valilerimizin riyasetinde iş ve işlemleri yürütmeye çalışıyoruz. Mülki idare merkezi hükümetin taşra teşkilatıdır. Bizler devlet aklı ile yerel dinamikleri uyum içerisinde tutarak hukuk çerçevesinde milletimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda da her zaman özellikle Ünye Belediyemizi ve Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’yı yanımızda gördük. Görev süremiz boyunca bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ünyelilere haklarımı helal ediyor, onların da haklarını helal etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.


Veda ziyaretinde Başkan Hüseyin Tavlı, hizmetleri anısına Kaymakam Güney’e plaket takdim etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir