https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Ünye Belediyesi vatandaşların bayrama huzurlu girmesi için tedbirlerini aldı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile bayram öncesi ibadethaneler ile cadde ve sokaklarda bayram temizliği yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde ibadethanelerde geniş çaplı temizlik çalışması yürüttü.

Cadde ve sokakların temizliğini de özenle yapan ekipler, şehri bayrama hazırladı.

“Hemşerilerimizin Keyifli Bayram Geçirmesini Diliyorum”

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde şehrimizde bayramı geçirecek olan vatandaşlarımız için başlattığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizle ilçe genelinde yürüttüğümüz çalışmalarla şehrimizi bayrama hazırladık. Bayramın huzurlu ve keyifli geçmesi için tüm birimlerimizle bayram boyunca görevimizin başındayız. Başta ibadethanelerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın toplu olarak kullandığı alanlarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Tavlı Kurban Bayramı ile ilgili ise şu mesajı verdi;

“Bayramlar birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Unutmamalıyız ki bayramları ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. Biz biliyoruz ki Rabbimize, kestiğimiz kurbanların ne kanı ne de eti ulaşıyor. O’na ancak niyetimiz ulaşıyor. Bu nedenle Kurban Bayramı, yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin daha fazla gözetilmesi gereken önemli günlerdir. Bayram günlerinde sadece kesilen kurban eti paylaşılmaz. Sevgi ve üzüntülerimiz de paylaşılır. Kurban paylaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarken, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini, dünyanın dört bir tarafında devam eden savaşların, akan kan ve gözyaşının son bulmasına vesile olmasını diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI’YA ÇINARLIK VE KALEDERE’DEN GÜÇLÜ DESTEK!

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi’nde vatandaşlarla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir