https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE MÜFTÜSÜ OKUŞ’DAN KANDİL KUTLAMASI

Bu Akşam Regaip Kandili. Camilerimizde Özel Kandil Programları Düzenlenecek

Bu akşam Regaip Kandil. İslam aleminde mübarek kabul edilen ve Recep, Şaban ve Ramazanı kapsayan “üç ayların” habercisi Regaip Kandili, bu akşam idrak edilecek. Recep ayının ilk perşembe gününü cumaya bağlayan gece olan Regaip Kandili, “rahmet ve bereket gecesi” olarak kabul ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Regaip Kandili dolayısıyla çeşitli programlar düzenlenecek. İlçemiz Ünye’de ki camilerde akşam namazını müteakiben kandil özel programlarında, Kur’an-ı Kerim ve Mevlitler okunacak, cami görevlilerince sohbetler yapılacak.

Kandil programının sağlıklı bir ortamda geçmesi için Cami görevlilerimiz temizlik, maske, mesafe ve dezenfekte çalışmaları yapılması hususunda tedbirlerini artırdılar.

Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, “Rahmet mevsimine girdiğimiz bu günler kulluğumuzun eksikliğini hatırlama vakti olsun. Camileri doldurma, Tevbe-istiğfarla günahlardan arınma vakti olsun. Vatandaşlarımızın kandili mübarek olsun” diyerek, 04 Şubat 2022 tarihinde Merkez Büyük Camide ki sabah namazı buluşmasına tüm halkımızı ailece camiye davet etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir