https://www.unyegundemhaber.com/

ÖZEL ÜNYE ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDEN YETİM ÇOCUKLARA EĞİTİM DESTEĞİ

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu ve Doktorları online eğitimde geri kalmasın diye, maddi durumu olmayan 30 yetim çocuğa tablet hediye edecek.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yöneticisi Davut Durak ve Hastane doktoru Biyokimya – Klinik Biyokimya Uzmanı ve Ordu Tabib Odası Başkanı Ali Coşkun ziyaret etti.

DR Ali Coşkun Konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı

” Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu ve Doktorları olarak , 30 yetim yavrumuza online eğitimlerden geri kalmaması için 30 tablet hediye edeceğiz. İhtiyaç Sahibi çocukların belirlenmesinde Sayın Kaymakamımız, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Milli Eğitim Müdürümüz bizlere yardımcı oldular. Sağlık Müdürümüz, Vakıf Müdürümüz ile birlikte tabletleri dağıtırken bizlere eşlik edecekler.

Ordu Tabip Odası Başkanı olarak, mensubu olmaktan gurur duyduğum Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nin Yönetim Kuruluna ve duyarlı doktor arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney’i , Özel Ünye Çakırtepe Hastanemizin değerli Yöneticisi Eczacı Davut DURAK beyefendi ile birlikte ziyaret ettik.

Böyle hayırlı bir olaya katılmak bizlere nasip oldu, şükürler olsun. Herkes etraflarına dikkatlice bakmayı sürdürebilirlerse, böyle faydalı dokunuşlar yapabilir ve mutluluğu o yavrularımız ile birlikte paylaşabilir.”

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir