https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE TİCARET ODASI ÜYELERİNE SAĞLIK İNİDRİMİ

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi ile yaptığı protokolle üyelerine sağlık hizmetlerinde indirim sağlıyor.

Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Ali Coşkun, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Sağlık sektörünün masaya yatırıldığı ziyarette oda üyelerini sevindiren bir haber de geldi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan oda başkanı İrfan Akar, özel Ünye Çakırtepe Hastanesi ile bir protokol imzaladıklarını ifade ederken;

“Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi ve Odamız arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda üyelerimiz ve onların bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınları (eş, çocuk, anne, baba) ayaktan tedavi hizmetlerinde %10 indirim alacaklar.

Üyelerimize yönelik yaptığımız çalışmalar bir yenisini daha ekledik. Bu çalışmayı yaparak üyelerimize kolaylık tanıyan Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi başta olmak üzere herkese teşekkür ederim, üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Dr. Ali COŞKUN; “Ünye Ticaret ve Sanayi Odası özelinde üyelerine yönelik bir çalışma başlattık. Hastanemize geldiklerinde ayaktan tedavi hizmetlerinde bir kısım indirim uygulayacağız hayırlı olsun dedi.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir