https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE TİCARET ODASINDAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

TOBB önderliğinde Ünye Ticaret Odası desteğiyle 75 adet tablet bilgisayar, Başkan Mustafa USLU tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TÜRKÖZ’E teslim edildi.

Tabletlerin teslimi sırasında bir açıklama yapan Başkan Mustafa USLU;
Pandemi nedeniyle okullarımızda eğitimin uzaktan yapılması bir çok öğrencimizin eğitime ulaşmalarına engel olmuştur. Bu durumda fırsat eşitliğinin sağlanması ve öğrencilerimizin eğitim haklarını kullanabilmeleri için TOBB önderliğinde öğrencilerimize tablet alınması uygun görülmüştür. Bu kapsamda eğitime ulaşamayan öğrencilerimiz için TOBB tarafından 55 tablet bilgisayar, Borsamız imkanları ile de 20 tablet bilgisayar alınarak öğrencilerimize dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürümüze teslim edilmiştir.
TOBB ve Borsa olarak her zaman eğitimin yanında ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hiçbir öğrencimizin eğitim imkanların dan mahrum olmaması için bu türlü gayretlerimiz devam edecektir.
Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti. yine bu konuda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü TOKGÖZ; borsamıza eğitime verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

Orman Yangınları İle Mücadele Komisyon Toplantısı Yapıldı

Orman Yangınları İle Mücadele Komisyon Toplantısı Yapıldı Orman Yangınlarının Önlenmesi ve Söndürülmesinde Görevlilerin Görecekleri İşler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir