https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE TKES ODASI 7.KEZ ”ÇAT” DEDİ

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerimde kazanan isim mevcut başkan İsmet Çat oldu. Altı dönemdir başkanlık koltuğunda olan İsmet Çat, oy kullanan oda üyelerinin çoğunluk oyunu alarak çekişmeli geçen yarışmanın kazanan tarafı oldu.

Yapılan seçimlerde ilk sandıkta İsmet Çat 81 oy, Cihan Altun 56 oy ve Mehmet Karaman 33 oy alırken, ikinci açılan sandıkta Mehmet Karaman 37, Cihan Altun 54, İsmet Çat ise 116 oy aldı. Toplamda oyların çoğunluğunu 197 oy alarak mevcut başkan İsmet Çat, 4 yıllığına yeniden Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan seçildi.

“Herkese Teşekkür Ediyorum”

Yapılan seçim sonrası zafer konuşması yapan Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Çat,” Bizlere güvenen, beni bir dönem daha başkanlığa layık gören çatı altında birleştiğimiz bütün üyelerimize teşekkür ederim. Odamız hepimizin odası. Bu odayı el birliği içerisinde daha da ileriye götüreceğiz. Bu gün bizler için emek veren seçim kurulumuza, odamızdaki üyelerimize basın camiasına teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan İsmet Çat’a üyeleri tebrik etti. Oda başkanlığı seçimine ayrıca, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan, siyasi parti temsilcileri, oda üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Açık Hava Basın Müzesi ile Rüsumat No:4 Gemisi Müzesini Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Bilal Köyden Açık Hava Basın Müzesi ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir