https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE VE ÇAYBAŞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNE ”HAYDİ” EĞİTİMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şubesi ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) Birimi organizasyonu ile Ünye ve Fatsa İlçelerinde ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu hakkında bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.

Toplantıya Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında ,Hayvanlara karşı işlenen suçlar ve kabahatlarda olayların soruşturulması aşamasında görevli İlçe Emniyet Müdürlükleri’nde görevli Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) personelleri katıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefi Saygın Yıldırım ve Orman Mühendisi Ufuk Bahçeci tarafından İlgili İlçe Emniyet Müdürlüğü Personellerine, 14.07.2021 tarihinde güncellenen 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hakkında bilgilendirme yapıldı. Usulsüz avcılık ile mücadelede etkin bir av koruma ve kontrol faaliyeti yapılabilmesi için 2021-2022 MAK Kararları, Avcılık mevzuatı ve Avbis (Avlak Bilgi Sistemi) sistemi anlatıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir