https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ

ÜNYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçe merkezine bağlı Atatürk Mahallesi’nde Goncagül Sokak ve Şehit Hüseyin Kuşçu Caddesi sıcak asfalt ile buluşuyor.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde dolmuş ve okul güzergahı olarak kullanılan sokak ve caddeleri sıcak asfalt ile buluşturduklarını söyledi.

ATATÜRK MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Başkan Güler açıklamasında, “İlçe merkezlerindeki altyapı ve asfalt seferberliğimiz sürüyor. Ünye ilçemizde konforlu bir ulaşım için Atatürk Mahallesi’ne bağlı, Goncagül Sokak ve Şehit Hüseyin Kuşçu Caddesinin altyapılarını sil baştan yeniledik. Ekiplerimiz sokak ve caddede sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ünye ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

FURKAN ÇELEBİ’NİN İSMİ SOSYAL TESİSTE YAŞATILACAK

Geçtiğimiz günler geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AK Parti Ünye Gençlik Kolları Yönetim Kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir