https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE BAYRAM GELENEĞİ YAŞATILIYOR

ÜNYE’DE BAYRAM GELENEĞİ YAŞATILIYOR

Ünye’de geleneksel olarak düzenlenen Kent Bayramlaşması Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan kent bayramlaşması bu yıl yoğun bir katılıma sahne oldu.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri,  Muhtarlar, Daire amirleri, birim müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Tavlı, “Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Beraber Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Ünye’deki ve gurbetteki hemşerilerinin Ramazan Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bayramın tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Tavlı yaptığı konuşmada, “Pandeminin etkilerinin azaldığı bu süreçte uzun bir aradan sonra Kent Bayramlaşması merasimimizi çok şükür yeniden yapma fırsatı bulduk. Bu vesile ile İnşallah büyüklerimizin ve küçüklerimizin kucaklaşabildiği, dargınlıkların ve küskünlüklerin aradan kalktığı şenlik havasında bir bayram temenni ediyorum. Cenab-ı Allah Şehitlerimiz başta olmak üzere bayrama erişemeyen tüm kardeşlerimize rahmet eylesin diyorum. Yine hasta olup ta şifa bekleyen tüm kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah’ın bizleri birlik, beraberlik ve muhabbet içerisinde nice bayramlara eriştirmesini diliyorum.” Dedi.

Kent Bayramlaşma programı daha sonra Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcilerinin konuşması ile devam etti.

Konuşmaların ardından topluluk bayramlaşma merasimini gerçekleştirirken, program İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’un yaptığı dua ile son buldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hane Ziyaretleri Aralıksız Sürüyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir